Login Consultants

Login Consultants

Branche: IT-dienstverlener
Publiceert over: Moderne digitale werkplek, hybride cloud, digitale transformatie

Wij geloven dat het introduceren van een nieuwe werkplek, of van een nieuw werkplekconcept, niet meer uitsluitend een IT-project is. Het heeft pas meerwaarde als een IT-werkplek aansluit bij de werkzaamheden van medewerkers. Zo’n werkplek geeft toegang tot data en applicaties, en faciliteert mogelijkheden tot samenwerken. Hiernaast moet de IT-werkplek vanzelfsprekend veilig zijn, zonder dat dit de prestaties negatief beïnvloedt.

Een Digital Workplace zorgt ervoor dat de medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen. En met elkaar op een veilige manier kunnen samenwerken, op elk apparaat, waar en wanneer zij willen. Hierdoor laat je jouw medewerkers niet harder werken, maar efficiënter.

ANY PLACE, ANY TIME AND ANY DEVICE

Ons doel is om optimale gebruikerservaring op het gebied van de IT-werkplek te bieden. We doen dit met specialisten die gedreven worden door passie. Zo voorzien wij jouw medewerkers en organisatie van de beste IT-werkplek.

Volg Login Consultants

Een werkplek die volledig is afgestemd op de toekomst

Om goede en betaalbare zorg te blijven leveren, kunnen ziekenhuizen niet meer om innovatie heen. Ze moeten voorbereid zijn op verdere ontwikkelingen. Hier horen hybride digitale werkplekken en een cloudwerkomgeving bij. Hoe richt je een toekomstige bestendige werkplek in? De sleutel tot succes lees je in deze whitepaper. Lees verder...

In 7 stappen naar de ideale werkplek voor de zorg

In een ideale wereld is de digitale werkplek in de zorg flexibel, makkelijk te gebruiken en altijd en overal bereikbaar. De werkplek moet zorgprofessionals optimaal ondersteunen bij hun werkzaamheden, niet hinderen. Hoe richt je zo’n moderne digitale werkplek in? Dat leer je aan de hand van de 7 stappen uit deze whitepaper. Lees verder...