Tag: e-health

Een werkplek die volledig is afgestemd op de toekomst

Een werkplek die volledig is afgestemd op de toekomst gratis downloaden

Om goede en betaalbare zorg te blijven leveren, kunnen ziekenhuizen niet meer om innovatie heen. Ze moeten voorbereid zijn op verdere ontwikkelingen. Hier horen hybride digitale werkplekken en een cloudwerkomgeving bij. Hoe richt je een toekomstige bestendige werkplek in? De sleutel tot succes lees je in deze whitepaper.

Lees verder ›Download nu

11 voor- en nadelen van een standaard social intranet

11 voor- en nadelen van een standaard social intranet gratis downloaden

Jouw zorginstelling wil aan de slag met nieuwe werkplekken op basis van het populaire social intranet. Kies je voor een compleet op maat gemaakte oplossing die je zelf beheert en onderhoudt? Of ga je voor een standaardoplossing die via cloud-software wordt aangeboden? Deze whitepaper zet 11 voor- én nadelen van een standaard social intranet op een rij.

Lees verder ›Download nu

E-book: Hoe digitale tools de zorg toekomstbestendig maken

E-book: Hoe digitale tools de zorg toekomstbestendig maken gratis downloaden

Eerstelijns-werknemers vormen de ruggengraat van de zorg. Ze staan op de vloer en bieden essentiële diensten: zij zijn de verpleegsters, receptionisten, assistenten en hulpverleners. Deze mensen zijn vaak het eerste aanspreekpunt voor patiënten en bieden voortdurende ondersteuning tijdens hun zorgervaring.

Lees verder ›Download nu

De 3 eHealth ambities van VWS realiseren met bestaande technologie

De 3 eHealth ambities van VWS realiseren met bestaande technologie gratis downloaden

Iedereen die thuis zorg en ondersteuning ontvangt moet 24 uur per dag via een beeldscherm met een zorgverlener kunnen communiceren. Het is bijna 2019, het jaar waarin dit volgens de politiek een feit moet zijn. Hoe kan dit worden ingevuld en hoe kan iedereen in de zorgketen hiervan profiteren?

Lees verder ›Download nu

Zorg op afstand noodzaak voor zorginstellingen

Zorg op afstand noodzaak voor zorginstellingen gratis downloaden

De verzorgingsstaat wordt ingewisseld voor de participatiemaatschappij, en dat heeft grote gevolgen voor de gezondheidszorg. Omdat een sterker beroep wordt gedaan op de zelfredzaamheid van cliënten, wordt de thuissituatie integraal onderdeel van het zorgpakket. Zorg op afstand is hierdoor voor zowel zorgverlener als cliënt de uitkomst.

Lees verder ›Download nu