Tag: Zorgdienstverleners

9 intranet-trends die bijdragen aan een betere zorg

9 intranet-trends die bijdragen aan een betere zorg gratis downloaden

Het intranet is zoveel meer dan een webpagina met een smoelenboek, HR-nieuws en het menu van de kantine. Een social intranet brengt mensen samen, verzamelt alle handige applicaties op één plek en verhoogt het rendement van de mensen en organisatie. Deze whitepaper zet de 9 grootste intranet-trends in de zorg voor je op een rij.

Lees verder ›Download nu

Wij zijn AVG-compliant…toch?!

Wij zijn AVG-compliant…toch?! gratis downloaden

Ben jij benieuwd of jouw zorginstelling volledig compliant is? Of is er toch nog twijfel? Bekijk dan deze webcast waarin 3 AVG-specialisten ruime aandacht besteden aan vuistregels en actiepunten. De zorg ligt als eerste onder de loep, wacht dus niet tot de Autoriteit Persoonsgegevens op de stoep staat en pak vandaag nog de losse eindjes op!

Lees verder ›Download nu

Van reactief naar proactief beheer dankzij het uitbesteden van IT

Van reactief naar proactief beheer dankzij het uitbesteden van IT gratis downloaden

Legacy IT, ongestructureerde ICT-voorzieningen en geen teamverband. Voor zorginstelling de Baalderborg Groep waren dit genoeg redenen om een deel van hun ICT-beheer uit te besteden. Zo kreeg het IT-team weer ruimte voor innovatie en het proactief ondersteunen van de zorgmedewerkers. Mark Strampel, coördinator ICT en inkoop van de Baalderborg Groep neemt ons mee in deze transitie.

Lees verder ›Download nu

Beter communiceren in de zorg? Dat doe je zo!

Beter communiceren in de zorg? Dat doe je zo! gratis downloaden

Zorgmedewerkers willen meer tijd besteden aan zorg. Een uitdaging blijkt in de praktijk want inefficiënte communicatie zit ons in de weg. Bovendien zijn de gebruikte communicatiemiddelen niet altijd even veilig. Tijd dus om te onderzoeken hoe we beter kunnen communiceren in de zorg. Deze whitepaper geeft je alvast 7 praktische tips om sneller, veiliger en efficiënter te communiceren.

Lees verder ›Download nu

Innovatie in de zorg: De zorginstelling van de toekomst

Innovatie in de zorg: De zorginstelling van de toekomst gratis downloaden

Is uw zorginstelling klaar voor de toekomst? Hoe ziet die toekomst er eigenlijk uit? Eén ding is zeker: de zorg staat voor grote uitdagingen. In deze whitepaper leest u hoe als zorgorganisatie een antwoord hebt op de uitdagingen van vandaag, morgen en overmorgen.

Lees verder ›Download nu

Internet of Things toepassingen in de zorg

Internet of Things toepassingen in de zorg gratis downloaden

Internet of Things (IoT) toepassingen in de zorg zijn een populair gespreksonderwerp. Toch wordt er in de praktijk nog maar weinig gebruik gemaakt van alle mogelijkheden van IoT. In hoeverre profiteert uw zorgorganisatie hier al van? Leer in deze webcast wat de nieuwste IoT-praktijktoepassingen zijn, waar zowel de patiënt als de zorgmanager als de zorgverlener van profiteren.

Lees verder ›Bekijk webcast