Tag: Het Nieuwe Zorgen

Zorg in 2030: Technologie houdt de zorg menselijk

Zorg in 2030: Technologie houdt de zorg menselijk gratis downloaden

Robotisering en kunstmatige intelligentie automatiseren veel uitvoerende taken in de zorg. Hierdoor blijft er meer tijd over voor menselijke taken. Welke digitale innovaties maken het leven van de zorgverlener en de patiënt nu al beter? En hoe zal de toekomst van de zorg eruitzien? Je leest het in deze whitepaper.

Lees verder ›Download nu

Innovatie: mede mogelijk gemaakt dankzij deze 11 tips

Innovatie: mede mogelijk gemaakt dankzij deze 11 tips gratis downloaden

Hoe kan een zorginstelling ervoor zorgen dat ze ook in de toekomst relevant blijft? Hoe pas je de zorg aan op snel veranderende tijden? Door innovatie hoog op de agenda te zetten. “Innovatie maakt het verschil tussen een leider en een volger,” zei Steve Jobs. Zorg dat jij een koploper wordt en ga aan de slag met deze 11 randvoorwaarden voor snellere innovatie.

Lees verder ›Download nu

Haal meer uit technologie met een modern intranet

Haal meer uit technologie met een modern intranet gratis downloaden

Zorginstellingen investeren in allerlei tools die ervoor zullen zorgen dat medewerkers efficiënter kunnen werken en zo meer tijd overhouden voor de zorg. En toch wordt de beoogde productiviteitsboost vaak niet gerealiseerd. Waarom? Omdat medewerkers de tools onvoldoende kennen en gebruiken. Zonde, want hierdoor gaat een groot deel van je investering verloren. Ontdek hier hoe je dit aanpak met een modern intranet.

Lees verder ›Download nu

Voorwaarden voor een succesvol cliëntportaal

Voorwaarden voor een succesvol cliëntportaal gratis downloaden

De zorg wordt in de huidige vorm te duur. Daarnaast eisen patiënten een betere informatievoorziening. Een cliëntportaal kan de kosten drukken en tegelijk de cliënt centraal zetten. Wat biedt zo’n portaal wel en idealiter niet eruit en hoe maakt u het tot een succes? Dat leest u in de whitepaper Voorwaarden voor een succesvol cliëntportaal.

Lees verder ›Download nu

Zorg op afstand noodzaak voor zorginstellingen

Zorg op afstand noodzaak voor zorginstellingen gratis downloaden

De verzorgingsstaat wordt ingewisseld voor de participatiemaatschappij, en dat heeft grote gevolgen voor de gezondheidszorg. Omdat een sterker beroep wordt gedaan op de zelfredzaamheid van cliënten, wordt de thuissituatie integraal onderdeel van het zorgpakket. Zorg op afstand is hierdoor voor zowel zorgverlener als cliënt de uitkomst.

Lees verder ›Download nu