Hoe veilig is een Cloud Workplace?

Eenvoudiger werkplekbeheer met maximale grip en security

Hoe veilig is een Cloud Workplace?

Een grote wens van zorgmedewerkers is om op een apparaat naar keuze te kunnen werken, op het werk óf thuis. Maar dan moeten ze wel toegang hebben tot alle bedrijfsapplicaties. Een cloudwerkplek lijkt hier de oplossing voor, maar IT managers maken zich zorgen over de veiligheid hiervan. Hoe veilig is die Cloud Workplace en hoe zorg je ervoor dat het veilig wordt én blijft. In deze webcast vertelt Jeroen Erkelens, business security consultant & security strategist bij Rapid Circle, je hier alles over!

Wat is een Cloud Workplace?

Een Cloud Workplace is een op Microsoft Cloud gebaseerde werkplek waarbij de provisioning, beveiliging en beheer van apparaten vanuit de cloud gebeurt. Zorgmedewerkers hebben zelf veel controle over hun werkplek, maar ook IT heeft een maximale centrale controle. Ideaal dus! Maar wanneer is het interessant om over te stappen naar een Cloud Workplace? Dit is vooral het geval wanneer zorgmedewerkers een betere werkplek nodig hebben en wanneer IT veel tijd verliest aan beheer. Dan is de Cloud Workplace de ideale oplossing.

Zet veiligheid voorop

De uitdaging ligt in het vinden van een juiste balans tussen productiviteit en veiligheid. Om aan deze veiligheid te voldoen moeten vier stappen worden gevolgd. Hieronder noemen we alvast kort de eerste twee:

  1. Bepaal organisatorische succesfactoren
  2. Definieer veilige architectuurprincipes

Ook veilig werken?

In de webcast wordt dieper ingegaan op de bovenstaande stappen. Ook worden de andere twee stappen in detail uitgelegd. Ben je benieuwd hoe je veilig kan werken binnen een Cloud Workplace? Kijk dan snel deze webcast en laat je hier binnen een uur over bijpraten.

Bekijk nu

Bekijk deze webcast nu door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.

Profiel Rapid Circle ›
 
 

Bekijk de webcast: Hoe veilig is een Cloud Workplace?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.