Hoe maak je medewerkers positief over hun werkplek?

Dezelfde ervaring op het werk als thuis

Hoe maak je medewerkers positief over hun werkplek?

Zorgmedewerkers verwachten op hun werkplek dezelfde ervaring als dat ze thuis hebben met hun devices. Vaak is dit nog niet het geval. De werkplek wordt gezien als traag en de werkomgeving, in veel gevallen een VDI, werkt niet soepel op alle devices. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers wel fijn werken? Dat komt aan bod in deze webinar.

Wat willen mijn medewerkers?

Om een goede werkplek te organiseren moeten zowel de medewerkers als de IT binnen de organisatie hier tevreden mee zijn. Het is daarom belangrijk om stil te staan bij de verwachtingen en behoeften van beide partijen. Voor medewerkers is dit bijvoorbeeld de behoefte om op elk device te kunnen werken en zelf te kiezen welke applicaties ze gebruiken. Voor de IT-afdeling moet het gemakkelijk zijn om de werkplek af te stemmen op specifieke groepen medewerkers en moet er een mogelijkheid zijn tot innovatie.

Wat komt aan bod in deze webinar?

Tijdens deze webinar komt aan bod hoe je jouw medewerkers een goede werkplek aanbiedt die makkelijk te beheren is door IT. Dit komt onder andere aan bod:

  • Trends voor werkplekken
  • Wat is een cloud werkplek?
  • Demo: Hoe werkt een medewerker in een cloud werkplek
  • Voordelen van een cloud beheerde werkplek
  • Hoe zorg je voor een goede gebruikersadoptie

Op weg naar een moderne cloud werkplek

Een cloud werkplek draagt bij aan een betere samenwerking, zowel intern als extern. Ben je benieuwd naar de rest van de voordelen en hoe dit er precies uitziet voor medewerkers? Bekijk dan deze webinar!

Bekijk nu

Bekijk deze webcast nu door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.

Profiel Rapid Circle ›
 
 

Bekijk de webcast: Hoe maak je medewerkers positief over hun werkplek?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.