Een werkplek die volledig is afgestemd op de toekomst

Voor welke veranderingen moeten ziekenhuizen zich opmaken?

Gepubliceerd: 14-02-2022 | Whitepaper | Een werkplek die volledig is afgestemd op de toekomst

Innovaties doen zich in een rap tempo voor. Ook voor ziekenhuizen is het noodzakelijk om voorbereid te zijn op ontwikkelingen om goede en betaalbare zorg te blijven leveren. Is jouw applicatielandschap klaar voor de toekomst of is jouw personeel nog steeds afhankelijk van de fysieke desktop? Door innovatieremmers om te zetten in innovatiedrivers, zorg jij altijd en overal voor veilige toegang tot data en applicaties, onafhankelijk van device en locatie.  

Wat brengt de werkplek van de toekomst?  

In deze whitepaper leer je hoe de werkplek van de toekomst voor ziekenhuizen eruit hoort te zien. Er wordt onder andere in gegaan op de volgende veranderingen: 

  • Van meereizende werkplek naar portaalgebaseerde werkplek 

  • De EPD-software vervangen voor een veilige cloudoplossing  

  • Legacy applicaties toch weten te vereenvoudigen  

Tijd voor verandering 

De verbinding tussen oud en nieuw is cruciaal. Wil jij zonder afscheid te nemen van de waardevolle klassieke werkplek ook klaar zijn voor veranderingen die eraan zitten te komen? En tegelijkertijd meer weten over het centraliseren en harmoniseren van deze twee werkplekken? Download dan deze whitepaper en krijg de sleutel tot succes in handen!

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Login Consultants

Login Consultants is een ambitieuze organisatie die (middelgrote) grote, nationale en internationale organisaties innovatieve digitale werkplekoplossingen biedt. Met een team van gepassioneerde, gespecialiseerde, ambitieuze en vooral fijne collega’s werken we dagelijks hard om aan onze klanten de beste service te leveren.

Profiel Login Consultants ›
 
 

Downloaden: Een werkplek die volledig is afgestemd op de toekomst

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.