Doe de 2021 cybersecurity gezondheidscheck

Bescherm jouw zorginstelling tegen cybercriminelen

Doe de 2021 cybersecurity gezondheidscheck

2020 en 2021 stonden volledig in het teken van de COVID-19 pandemie. Het gevolg? Ziekenhuizen liepen volledig vol met veel stress en een haastige digitale transformatie. Ondanks de vele voordelen die de digitalisering en cloudoplossingen bieden, lopen zorginstellingen nog steeds grote risico’s. Door de versnelde invoer van remote werken, is er een recordaantal cyberaanvallen geweest. Wie dus niet zijn cybersecurity op orde heeft, loopt gevaar voor hackers. Houd in 2021 deze hackers buiten de deur. Lees in deze whitepaper welke beveiligingsoplossingen jou beschermen tegen moderne cyberaanvallen en doe de gezondheidscheck.

Voldoe jij aan de benodigde securityeisen?

Steeds meer organisaties staan tijdens deze crisis onder vuur van cybercriminelen. Er wordt gebruik gemaakt van elke zwakke plek binnen jouw zorginstelling. Gegevens van patiënten en bedrijfskritische data staan op het spel. Een belangrijke oorzaak van deze securityproblemen is dat veel ziekenhuizen nog steeds kiezen voor een traditionele beveiligingsaanpak, waarbij de focus ligt op netwerkbeveiliging. Dit terwijl steeds meer organisaties werken vanuit de cloud. Het is daarom juist noodzakelijk om een geïntegreerde securityaanpak door te voeren.

Controleer jouw securitygezondheid

Wil jij controleren of jouw zorginstelling voldoet aan alle securityseisen en daarmee goed beveiligd is tegen cyberaanvallen die op je af worden gestuurd? Download deze whitepaper en maak gebruik van de handige cybersecurity gezondheidscheck. We geven je alvast een kleine sneak peak van de belangrijkste punten waar jij aan moet voldoen voor een goede securitygezondheid:

  1. 24/7 monitoring en response
  2. Goed geïnformeerde medewerkers
  3. Kennis van potentiële hackers

Aan de slag met optimale veiligheid in 2021

Wil jij jouw organisatie optimaal beveiligen tegen de constante gevaren van cybercriminelen? En wil je meer weten over moderne cybersecurity in de praktijk? Daar komt veel bij kijken. Download deze whitepaper en laat je inspireren om de stap te zetten naar een holistische securityoplossing.

Note: Zorg ervoor dat je de implementatie van technologische oplossingen combineert met de juiste trainingen. Alleen door de menselijke factor hiermee te combineren ben je volledig veilig voor cybercriminaliteit. Een security Awareness training is daarom een handige tool om jouw medewerkers te informeren en voor te bereiden. Lees hier meer over deze training.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Wortell

Wortell helpt zorgorganisaties om betere zorg te kunnen leveren door het innovatief toepassen van technologie.

Profiel Wortell ›
 
 

Download artikel

Doe de 2021 cybersecurity gezondheidscheck

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.