Back-up & restore as a Service voor meer zekerheid

Flexibele opslag en herstel voor de moderne zorgorganisatie

Flexibele opslag en herstel voor de moderne zorgorganisatie

Back-up en restore zijn belangrijk in zorgorganisaties, die te maken hebben met gevoelige gegevens die niet verloren mogen gaan. U heeft het vast wel eens meegemaakt: u of een collega heeft een bestand weggegooid dat later toch nodig bleek. Of bestanden zijn beschadigd en hebben andere files besmet. In dit soort gevallen moet in Office 365 een back-up en restore worden uitgevoerd, op siteniveau.

Back-up en restore in een online omgeving

Deze oplossing heeft wel een groot nadeel: u raakt al het werk in de dagen tussen het tijdstip van de back-up en nu kwijt. Dit kan anders: Back-up & restore as a Service helpt u aan meer zekerheid en flexibiliteit op het gebied van opslag en herstel. 

Back-up & restore as a Service betekent dat u de opslag en het terughalen van bestanden als service kunt afnemen. U bepaalt precies wat u nodig heeft voor wat betreft uw opslag, u kiest zelf schema’s en u bepaalt zelf op welke manier u bestanden wilt kunnen terughalen.

In de factsheet Meer zekerheid en flexibiliteit in back-up & restore van data leest u hoe uw zorgorganisatie meer zekerheid en flexibiliteit krijgt en hoe deze service werkt.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Winvision

Winvision is voor een groot aantal zorginstellingen de gesprekspartner op niveau voor geïntegreerde ICT oplossingen in de zorg.

Profiel Winvision ›
 
 

Downloaden: Back-up & restore as a Service voor meer zekerheid

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.