25 redenen om te kiezen voor een werkplek in de cloud

Voordelen voor gebruiker, business en IT-afdeling

25 redenen om te kiezen voor een werkplek in de cloud

“Het inrichten van laptops voor medewerkers op basis van een specifiek template kost veel tijd en veel vrijheid in de keuze van hardware is er niet.”

Klinkt je dat bekend in de oren? Niet vreemd, het is namelijk één van de meest gehoorde redenen van zorgorganisaties om te kiezen voor een cloud first strategie. Want door applicaties te migreren van het eigen datacenter naar Software-as-a-Service (SaaS) bied je een oplossing voor deze IT-frustratie.

Veel zorginstellingen denken dat een cloudmigratie een alles-of-niets project is. Maar dat hoeft helemaal niet het geval te zijn. Het is ook perfect mogelijk om de stap naar de cloud gefaseerd uit te voeren, wat dit een heel beheersbaar project maakt. Laat dit misverstand dus geen remmende factor zijn in jouw reis naar de cloud.

25 voordelen van een cloudwerkplek

De IT-afdeling heeft vooral voordeel van de lagere beheerlast van de cloudwerkplek. Omdat zaken zoals updates, continuïteit en security grotendeels geregeld worden door de leverancier, is er minder beheercapaciteit nodig. De IT-afdeling krijgt meer lucht en kan zich bezighouden met uitdagende IT-vraagstukken. Maar niet alleen de IT-afdeling heeft voordeel bij een cloudmigratie, ook voor de gebruiker en de business zijn de voordelen legio. En dat is precies wat je in deze whitepaper leest: 25 voordelen van een werkplek in de cloud, handig gegroepeerd per type gebruiker.

Enkele voordelen zijn:

  • Geen serverkosten meer
  • Consolidatie, dus minder leveranciers en minder management
  • Tevreden IT-medewerkers, want minder repetitief werk
  • Cloudwerkplek is secure-by-design
  • Altijd up-to-date

Wil je de details weten? Of wil je alle voordelen op een rij zien? Download dan snel deze whitepaper en krijg een duidelijk beeld van alle voordelen voor jouw zorginstelling.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.

Profiel Rapid Circle ›
 
 

Downloaden: 25 redenen om te kiezen voor een werkplek in de cloud

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.