10 valkuilen bij de implementatie van Office 365 in de zorg

Learnings van 120 implementaties

Learnings van 120 implementaties

Office 365 laat zorgmedewerkers effectiever samenwerken, communiceren en afstemmen. Teams worden meer zelfsturend en de samenwerking met externe personen wordt uitgebouwd. Office 365 is standaard software, u kunt dus meteen beginnen. Is het zo simpel? Zeker niet! Op basis van 120 projecten zetten we de tien belangrijkste valkuilen op een rij.

Office 365 in een zorgomgeving

Wanneer u Office 365 in een enterprise omgeving op een veilige manier wilt laten werken. En u wilt het laten werken in combinatie met bestaande systemen, binnen bestaande werkplek-concepten, dan is er technisch werk aan de winkel.  Maar de meeste uitdagingen hebben we op heel andere vlakken gezien.
Office 365 is namelijk véél meer dan een vervanging van een huidige situatie. De valkuiken die wij zagen lagen bijvoorbeeld in het verlengde van:

  • de nieuwe mogelijkheden om samen te werken
  • de wijze waarop informatie op ieder device beschikbaar komt
  • de training, adoptie, styling en inrichting van de informatiestructuur
  • het (her)inrichten van bedrijfsprocessen en werkwijzen

De 10 valkuilen downloaden

Een goede voorbereiding blijkt dan ook essentieel om onnodige problemen te voorkomen. Om u op voor te bereiden delen de Microsoft Health Alliance Partners op basis van hun praktijkervaring bij zorginstellingen graag de tien belangrijkste valkuilen in deze whitepaper.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.

Profiel Rapid Circle ›
 
 

Downloaden: 10 valkuilen bij de implementatie van Office 365 in de zorg

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IntoHealthcare.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.