Over IntoHealthcare

IntoHealthcare heeft als doel inspiratie te bieden aan professionals, managers en bestuurders gerelateerd aan de gezondheidszorg, door hoogwaardige informatie aan te bieden aan iedereen die in zijn dagelijks werk te maken heeft met beleids- en bedrijfsvoering. Op IntoHealthcare kunnen bezoekers zich oriënteren of nader informeren over innovaties en ontwikkelingen in de gezondheidszorg.

IntoHealthcare is een platform waar de betrokken partijen onafhankelijk en op eigen titel informatie ter beschikking stellen. De website IntoHealthcare.nl is gebaseerd op het principe van permission based marketing™. Alle informatie wordt kosteloos ter beschikking gesteld soms in ruil voor wat persoonsgegevens van jou als bezoeker. Jouw gegevens zijn overigens alleen inzichtelijk voor de initiatiefnemers en worden vertrouwelijk behandeld.

Privacy Statement
IntoHealthcare hecht veel waarde aan bescherming van persoonlijke gegevens van bezoekers van haar website en is zich bewust dat deze bezoekers van essentieel belang zijn voor haar activiteiten en bestaan. De persoonlijk data van bezoekers worden dan ook met grote zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Wil je meer weten over het beleid van IntoHealthcare op dit gebied dan kun je uiteraard onze Privacy Statement lezen.